Wie is Dirk Hornstra?

Na de HAVO-MBO heb ik eerst de opleiding Accountancy gevolgd. Na het behalen van de propedeuse en het 2e jaar besloot ik aan het begin van het 3e jaar over te stappen naar de opleiding Hogere Informatica. Hier heb ik in 2001 mijn diploma behaald.

Na mijn studie heb ik me bezig gehouden met onder andere classic ASP, PHP en (natuurlijk) C# en .NET. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt met Delphi (Pascal), Borland C++ en Java.

[SPLIT]

In 2015 heb ik mijn certificering als Microsoft Certified Professional behaald.
In 2018 heb ik mijn certificering als Microsoft Certified Solutions Associate: Web Applications behaald (link).

Door aanpassingen van de requirements van Microsoft ben ik door het behalen van mijn MCSA tevens Microsoft Certified Solutions Developer: App Builder (link).