Expertise

Groot probleem-oplossend-vermogen. Bij HSCG / Creative Industries / Coolminds werd ik vaak ingezet als ondersteuner van het team als er zaken opgelost / snel opgepakt moest worden. Hetzelfde geldt voor TRES waar ik nu werkzaam ben als developer. Als “vooruitgeschoven back-ender” ben ik voor mijn service-collega’s het eerste aanspreekpunt bij technische problemen, bugs of andere code-gerelateerde zaken.

Bij het opzetten van een eigen website (vriendendienst gerelateerd) werk ik meestal met WordPress. Zelf de sjablonen (om)bouwen. Zelf plug-ins maken. In mijn functie als webmaster van wergea.com verantwoordelijk voor het onderhoud en up-to-date houden van de op Joomla draaiende website.

Zoals duidelijk mag zijn ben ik multi-gedisciplineerd. Ik zit niet “vast” aan alleen PHP of C#, als een programmeertaal biedt wat ik nodig heb, dan verdiep ik me erin en probeer het me eigen te maken. Een voorbeeld hiervan is het dashboard bij TRES wat we op basis van dashing en een Raspberry Pi opgezet hebben, de code daarvoor is op basis van RUBY.